Knapp förlust mot Argentina, men...

Det blev till slut bara en 2-3-förlust mot Leo Messi, Gonzalo Higuain, Sergio Kün Aguero och de andra storstjärnorna i det argentinska landslaget. Det låter ju som ett helt ok resultat, men faktum är att det svenska landslaget aldrig var nära att rubba giganterna från sydamerika.

Matchen började väldigt olyckligt för Sverige. Redan i den andra matchminuten gjorde Mikael Lustig självmål och efter det fick Sverige kämpa i uppförsbacke. Det blev visserligen kvittering en stund senare genom Jonas Olsson som påpassligt nickade in en hörna, men bara minuten senare tog Argentina ledningen igen - ett övertag som de sedan aldrig släppte.

Sverige reducerade till 2-3 med matchens sista spark. Det var en mycket vacker frispark från Rasmus Elm, som även tidigare visat att han har bra löd i dojan.

Matchen var "bara" en träningslandskamp, men ett viktigt genrep för Sverige inför VM-kvalmötet med Irland om en dryg månad. Sverige har ju som bekant även Tyskland i gruppen och bör inte tappa poäng mot Irland om hoppet om att ta sig till fotbolls-VM ska leva vidare.

Zlatan Ibrahimovic spelade bara 45 minuter efter en överenskommelse med hans klubblag Paris Saint-Germain. De har viktig ligamatch i helgen och går nästa vecka in i slutspelet i Champions League där Valencia väntar.