Kommentar

Här tänkte jag skriva lite om Sveriges chanser i EM. Jag tror att den viktigaste matchen är den mot Ukraina, alltså den första matchen. Om det kan bli tre poäng i den matchen så tror jag att vi går vidare från gruppen. Däremot tror jag inte att det räcker med kryss.

Den stora nyckeln till succé är om Hamrén lyckas använda Zlatan på rätt sätt. Han är en av de bästa anfallarna i världen i rätt omgivning och när han är på spelhumör. Det har dock inte varit självklart i landslaget att Zlatan har spelat bra. Ofta ser han lite "loj" ut. 

Drömscenariot är att vi vinner första matchen och Zlatan gör minst ett mål. Då kan det bli en riktig trevlig sommar för alla oss svenskar som älskar fotboll.

Jag tänker också våga mig på att gissa vilka som kommer att vinna EM i Polen/Ukraina. Det hade ju varit roligt att säga Sverige, men riktigt så "hemmablind" är jag inte ;). Jag tror faktiskt att det kan vara dags för Tyskland att vinna ett mästerskap, även om det så klart är Spanien som på pappret har det bästa laget. I det spanska laget finns det bara världsstjärnor. Helt sjukt egentligen.